nieuwsbericht-image

Primeur: de meest nauwkeurige 3D voetscanner ter wereld

Innovatieve samenwerking tussen het Franse Sidas en het Duitse Corpus.e

Hoe handig zou het zijn als je met een 3D scan een uitgebreide en uiterst nauwkeurige 360 graden scan van je voeten en onderbenen kunt maken? Met de Feetbox 3D Scanner van Sidas kan dit! Deze gloednieuwe voetscanner is de meest nauwkeurige ter wereld en is ontwikkeld in samenwerking met Corpus.e. Dit Duitse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van scanapparatuur en heeft ruim 20 jaar ervaring en data op dit gebied. Wat deze scanner precies doet? Je leest het hieronder.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Optimale ondersteuning op de fiets

Sidas inlegzolen voor fanatieke fietsers

Elke voet is opgebouwd uit 28 botten, 16 gewrichten, 107 ligamenten en 27 spieren. Onze voeten zijn de fundering waarop ons lichaam is gebouwd. De voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en daarom is het essentieel om de balans van het lichaam te behouden, ook op de fiets. Om dit te bereiken heeft Sidas een collectie inlegzolen die specifiek voor fietsers zijn ontworpen en optimale ondersteuning bieden.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Smeren met Sidas

Nieuw in de collectie: Anti-Friction Cream

Naast een uitgebreide collectie inlegzolen heeft Sidas ook verschillende foot protectors in de collectie. En deze collectie heeft het Franse merk nu uitgebreid met een Anti-Friction Cream. Deze cream voorziet de huid van een beschermend laagje, dat de elasticiteit en het beschermend vermogen van de huid verhoogt en tegelijkertijd voedend en vochtinbrengend werkt.

Lees meer