Smeren met Sidas

Nieuw in de collectie: Anti-Friction Cream

Naast een uitgebreide collectie inlegzolen heeft Sidas ook verschillende foot protectors in de collectie. En deze collectie heeft het Franse merk nu uitgebreid met een Anti-Friction Cream. Deze cream voorziet de huid van een beschermend laagje, dat de elasticiteit en het beschermend vermogen van de huid verhoogt en tegelijkertijd voedend en vochtinbrengend werkt.

De cream beschermt de huid tegen irriterende wrijving van huid op huid, huid tegen materiaal en huid tegen stof, werkt preventief tegen blaren en verzacht schrammen en roodheid. Hierdoor kun je comfortabel genieten van al je sportactiviteiten. Een minimale hoeveelheid is al genoeg om maximaal van de cream te profiteren. De Anti-Friction cream is niet vet en kan, voor de sportactiviteit, eenvoudig gebruikt worden op kwetsbare plekken, waaronder de voeten, dijen, oksels en tepels. Voor een groot sportevenement, zoals een marathon, kan de cream 10 tot 15 dagen voor het event preventief gebruikt worden.

De Anti-Friction cream van Sidas bevat onder andere shea butter, vitamine E en extracten van de toverhazelaar. De cream bevat geen parabenen en PEG, bevat natuurlijke conserveermiddelen, is niet op dieren getest en bevat voor 99% natuurlijke ingrediƫnten. Deze cream is dus niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de wereld om je heen!