Zo krijg je je natte schoenen weer snel droog!

Sidas Dryer Bag Cedar Wood

Rondlopen op natte schoenen kan leiden tot blaren op je voeten en schimmel in je schoenen. Niet erg fijn wanneer je de volgende dag je favoriete schoenen graag weer aan wilt doen voor je training, of je dagelijkse wandeling. Er worden vele huishoudelijke tips gegeven, waaronder kranten in je natte schoenen proppen, ze voor een ventilator zetten en zelfs, afhankelijk van het materiaal van je schoenen, ze in de wasdroger stoppen. Om je schoenen op een veilige en effectieve manier te drogen, heeft Sidas de Dryer Bag Cedar Wood ontwikkeld. Ook handig voor onderweg, want zo kun je overal en altijd je schoenen op een snelle manier drogen.

Je raadt het goed, in de dryer bags ("droogzakken") zit 100% onbewerkt Cederhout. Dit hout absorbeert het vocht in je schoenen 4 keer sneller dan wanneer je je schoenen in de open lucht laat drogen. Tevens heeft Cederhout de eigenschap dat het bacteriƫn doodt en een heerlijke natuurlijke geur heeft die ervoor zorgt dat de geurtjes in een schoen worden geneutraliseerd.

Zeker wanneer je leren schoenen hebt is het aan te raden om de Cederhouten dryer bags te gebruiken. Leer absorbeert namelijk vocht waardoor je schoenen sneller versleten raken. Het Cederhout neemt dit vocht op en beschermt zo je schoenen. Het leer kan beter ademen, scheurt minder snel en blijft beter in conditie.