Nieuw! Sidas ski sokken die voelen als je tweede huid

Een uniek ontwerp, gebaseerd op 300.000 voeten, om de perfecte pasvorm voor jouw voeten en schoenen te creëren

Nieuw dit jaar in de Sidas collectie zijn de Sidas ski sokken. In de collectie van FW1920 zijn vijf verschillende modellen beschikbaar, namelijk de Ski Comfort, Ski Merino, Ski Protect, Ski Ultrafit en de Ski Heat. Deze Sidas sokken worden ook wel “pure sokken” genoemd, omdat de sokken geen stiksels of draden hebben. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm in je schoen! Met deze sokken heb je meer precisie en dus meer plezier. De sokken zijn beschikbaar in Low Volume (LV) en Medium Volume (MV). Bovendien zijn alle modellen samengesteld uit verschillende diktes, oftewel lagen. De sokken voldoen aan verschillende eisen afhankelijk van diverse activiteiten. Met skiën draait het om warmte, bescherming en compressie en dit is dan ook wat deze sokken voornamelijk bieden.

Ski Protect
Met de Ski Protect heb je geen pijn meer aan je schenen tijdens een lange skisessie. De sok biedt warmte en bescherming, zodat je elke dag van het skiën kunt genieten. Deze beschermende sok is ontworpen voor skiërs die schokken opvangen en scheenpijn willen elimineren. Een scheenbeschermer van kussens en schuim voorkomt het krijgen van pijn en schokken. Natuurlijke wol in combinatie met technische vezels zorgen voor een goede temperatuur regulatie en effectieve transpiratie. De sok is samendrukbaar, dit betekent dat de sok dichter bij de voet staat en voor een optimaal comfort zorgt.

Ski Heat
Heb jij wel eens last van koude voeten tijdens het skiën? Dit hoeft niet meer met de Ski Heat. Deze verwarmde sok is namelijk ontworpen voor skiërs die altijd last hebben van koude voeten. De Ski Heat zorgt voor optimaal comfort, goede pasvorm en warmte tijdens sportieve activiteiten. Een onzichtbaar verwarmingselement aan de buitenkant van de sok geeft zachte, maar constante warmte af onder de voorkant van de voet. Dit zorgt voor een optimaal comfort! Natuurlijke wol in combinatie met technische vezels zorgen voor een goede temperatuur regulatie en effectieve transpiratie. Deze sok geeft warmte, comfort en precisie tijdens het beoefenen van je sport!

De nieuwe Sidas sokken zijn een must-have deze winter. Kijk snel welk model het beste bij jouw voeten en voorkeuren past.