Comfort en bescherming van Sidas

Nieuwe sokken voor komende winter: Ski Protect, Ski Touring en Ski Ultrafit

Sidas ken je wellicht van de inlegzolen, maar wist je dat het merk ook een uitgebreide collectie sokken heeft? Komende winter introduceert Sidas de Ski Protect, de Ski Touring en de Ski Ultrafit. Deze modellen bieden een aangenaam comfort, optimale bescherming en zitten als een tweede huid. Daarnaast zijn ze perfect te combineren met de inlegzolen van het merk. Voor welk model je ook kiest, met de skisokken van Sidas sta jij komende winter comfortabel op de latten!

Ski Protect
De Ski Protect biedt warmte en bescherming, waardoor jij de hele dag optimaal van het skiën kunt genieten. Deze sok is ontworpen voor skiërs die veel waarde hechten aan demping van schokken en het elimineren van pijn aan het scheenbeen, wat mogelijk wordt gemaakt door een bescherming van foam. De combinatie van natuurlijk wol en technische vezels zorgt voor een aangename temperatuur en een effectieve afvoer van transpiratievocht. De sok biedt ook enige compressie, wat betekent dat deze op de voet aansluit.

Ski Touring
Deze high performance ski touring sok is ontworpen om het risico op blaren te verminderen en te zorgen voor een optimaal voetklimaat. Een speciale band boven de enkel verbetert het contact van de sokken met de huid en fungeert als het ware als een tweede huidlaag. De mesh banden bij de voorvoet zorgen voor een optimale vochtregulatie tijdens het klimmen. Deze sokken zijn gemaakt van gerecyclede vezels, zoals biologisch merinowol en gerecycled polyamide. Hierdoor zijn de sokken net zo goed voor het milieu als voor je voeten. De sokken zijn dun en sluiten op je voeten aan, waardoor de pasvorm van je skischoenen niet in gevaar komt.

Ski Ultrafit
De hoogwaardige Ski Ultrafit is gebreid met 200 naalden en ontworpen zonder snijranden rond de huid van het scheenbeen en de voeten. Hierdoor bieden deze sokken een optimaal comfort en maximale precisie tijdens het skiën. Compressie en een laag volume zorgen ervoor dat de sokken als een tweede huid aanvoelen en direct in verbinding met de skischoen staan. De speciale band onder de voet verbetert het contact met de inlegzolen, wat weer zorgt voor een betere sensatie tijdens het skiën. Door het gebruik van gerecyclede vezels, zoals biologisch merino wol en zijde en gerecycled polyamide, zijn deze sokken net zo goed voor het milieu als voor je voeten.