Blijf warm met merino wol

Sidas 3Feet Merino en Custom Comfort Merino

Een beetje warmte kun je in een koude winter goed gebruiken. De eigenschappen van merino wol zijn algemeen bekend, dus het is niet zo vreemd dat Sidas dit materiaal in enkele van haar inlegzolen gebruikt. De inlegzolen met merino wol houden je voeten heerlijk warm, gaan nare geuren tegen en houden vocht tegen. Ga je voor de 3Feet Merino of de volledig op maat gemaakte Custom Comfort Merino?

3Feet Merino
De 3Feet Merino inlegzool biedt maximaal comfort en warmte tijdens winterse activiteiten. Het anatomische design ondersteunt de voetboog en brengt drukpunten tot een minimum. Het EVA foam bij de hiel absorbeert schokken perfect. Merino wol en een isolerende folie zorgen voor warmte en isolatie, zelfs tijdens rustige activiteiten.

Winter Custom Comfort
De Winter Custom Comfort van Sidas is gemaakt van verschillende materialen, wat skiërs optimaal comfort biedt, vooral bij de voorvoet. Deze volledig door warmte vervormbare inlegzool biedt optimale stabiliteit bij de hiel en ondersteuning van de voetboog, wat zorgt voor een nauwkeurige controle van de ski's. De AMF microfibre topcover garandeert skiërs optimaal comfort, de hele dag lang.