Blijf warm met merino wol

Sidas 3Feet Merino

Een beetje warmte kun je in een koude winter goed gebruiken. De eigenschappen van merino wol zijn algemeen bekend, dus het is niet zo vreemd dat Sidas dit materiaal in enkele van haar inlegzolen gebruikt. De 3Feet inlegzolen met merino wol houden je voeten heerlijk warm, gaan nare geuren tegen en houden vocht tegen. Daarnaast kies je ook nog eens de zool die het beste bij jouw voeten past. Optimaal comfort en lekker warm, wat wil je in de winter nog meer?

Sidas 3Feet concept
Elke voet is uniek en heeft zijn eigen grootte, vorm en volume. Vaak worden voeten beschreven als hol, medium of plat, maar er zijn veel meer combinaties van grootte, vorm en volume mogelijk. Elke voet heeft een afdruk die nergens anders ter wereld voorkomt en juist dat is de gedachte achter het 3Feet concept van Sidas. Volgens het merk zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High), voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. Voeten met een medium voetboog hebben, naast comfort, behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog. Met 3Feet heb je altijd een zool die bij jouw voeten past.

3Feet Merino
De 3Feet Merino inlegzool biedt maximaal comfort en warmte tijdens winterse activiteiten. Het anatomische design ondersteunt de voetboog en brengt drukpunten tot een minimum. Het EVA foam bij de hiel absorbeert schokken perfect. De zolen zijn voorzien van een hybride toplaag: synthetische vezels (40%) garanderen weerstand en duurzaamheid, merino wol (60%) gaat geuren tegen en zorgt voor een aangename temperatuur.

Met 3Feet Merino van Sidas kom jij comfortabel en warm de winter door!