Optimale ondersteuning op de fiets

Sidas inlegzolen voor fanatieke fietsers

Elke voet is opgebouwd uit 28 botten, 16 gewrichten, 107 ligamenten en 27 spieren. Onze voeten zijn de fundering waarop ons lichaam is gebouwd. De voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en daarom is het essentieel om de balans van het lichaam te behouden, ook op de fiets. Om dit te bereiken heeft Sidas een collectie inlegzolen die specifiek voor fietsers zijn ontworpen en optimale ondersteuning bieden.

Waarom kiezen voor Sidas inlegzolen?

- Sidas inlegzolen zijn sportspecifiek en bieden hierdoor de perfecte ondersteuning voor elke sport.
- Sidas inlegzolen voor fietsers zorgen voor een betere vastzetting van de hiel, waardoor de krachtoverbrenging tussen de schoen en het pedaal makkelijker verloopt.
- De zolen ondersteunen de voetboog optimaal, waardoor de voeten minder vermoeid raken en de krachtoverbrenging wordt geoptimaliseerd.
- De zolen zorgen voor een beter uitlijning van het lichaam en de knieën. Hierdoor hoeven de benen minder omwentelingen te maken om toch de snelheid te behouden.
- Door de Alcantara bovenlaag zijn de zolen comfortabel en hebben een antibacteriële werking. Dit laatstgenoemde helpt geurtjes te voorkomen.
- Sidas inlegzolen zijn volledig op maat personaliseerbaar en aanpasbaar.
- De zolen zijn voorzien van een apart Confortene kussentje dat, ter hoogte van de zone waar de schoen op het pedaal klikt, op de zool wordt geplaatst. Dit zorgt voor meer comfort tijdens lange ritten.

Sidas heeft twee modellen inlegzolen voor fietsers: Bike + en Custom Bike. De Bike + kan door middel van de Flashfit technologie binnen 10 minuten voor een deel aan je voeten aangepast worden. De Custom Bike kan voor 100% aan je voeten aangepast worden.

Video: Sidas custom proces in beeld

Video: Sidas Flashfit proces in beeld