Sidas inlegzolen met Merino Wool

Betere vochtregulatie, geurvermindering en klimaatcontrole

Het Sidas Merino assortiment bestaat uit 2 collecties en 5 inlegzolen, namelijk de 3-feet® Merino en de Custom Merino collectie. Beide collecties zijn voorzien van een Merino bovenkant. De eigenschappen van de Merino Wool zijn algemeen erkend. De inlegzolen geven je namelijk de mogelijkheid om je voeten de hele dag warm te houden, nare geuren te verminderen en vocht tegen te gaan.

3-Feet® Merino
Volgens Sidas zijn er drie verschillende soorten voeten: voeten met een hoge voetboog (High) voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low). En Sidas heeft voor elke voet een inlegzool! Voeten met een normale voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. De oplossing? Sidas 3Feet Merino Mid! De Hybrid Merino topcover en aluminiumlaag fungeren als isolatie, terwijl het zorgt voor een optimale klimaatcontrole en het eventuele nare geuren absorbeert.

Custom Merino
De Custom Comfort Merino van Sidas zorgt voor een ongeëvenaard comfort bij de voorvoet, terwijl de precisie, stabiliteit en uitlijning behouden blijft. De Hybrid topcover is duurzaam en het Merino wol vermindert nare geuren en zorgt voor een optimale klimaatcontrole. Dankzij de Custom technologie kan deze inlegzool volledig aan je voet aangepast worden.

Gebruik de Merino inlegzolen van Sidas o.a. voor een beter comfort en stabiliteit!