6 tips om te voorkomen dat je voeten pijn gaan doen

De Sidas producten passen zich perfect aan je voeten aan, zodat je voeten goed verzorgd zijn en comfortabel aanvoelen. Want je voeten zijn uniek!

Verander je gewoontes en behandel je voeten met het respect dat ze verdienen voor de belangrijke rol die ze in je dagelijks leven spelen, want vergeet niet dat je voeten je fundering zijn van je lichaam.

1- Voeten analyse
We hebben onze voeten nodig voor evenwicht, aangezien we een groot deel van ons leven staand of lopend doorbrengen. Het zijn dan ook onze voeten die ons hele lichaam dragen en al onze bewegingen ondersteunen. De kracht en mobiliteit van de voet stellen ons in staat om op een natuurlijke wijze verder te gaan. Hoewel, we allemaal met twee voeten ter wereld zijn gekomen, heeft elke voet zijn eigen vorm, grootte, volume, en maat. De Sidas 3Feet Scanners, zowel de 2D als 3D Scanner, zijn meet apparaten. Deze scanners analyseren je voeten om zo een ideaal beeld van je voeten te creëren. Leer je voeten beter te begrijpen en te kennen en profiteer van de Sidas expertise.

2- Schoenen die passen
Je weet dat je voeten uniek zijn, dus waarom zou je geen schoenen dragen die perfect bij jou voeten passen? Of je nu doorgezakte voeten hebt, een normale of hoge voetboog, in massa geproduceerde schoenen voldoen vaak niet aan de behoeften van je voeten. En je voeten hebben verschillende soorten ondersteuning en comfort nodig, afhankelijk van de sport die je doet of de tijd die je besteedt aan bijvoorbeeld wandelen. Het is dus tijd om een schoen te vinden die bij jou past!

3- Zolen die bij jou voeten passen
De zool van de schoen fungeert als een gids en biedt stabiliteit. De zolen bieden maximaal comfort tijdens het sporten of gewoon in het algemeen bij dagelijkse mobiliteit. De analyse van je voeten zal je helpen om precies te ontdekken welke zool nu het beste bij jou voet past. Of je nu een hoge, gemiddelde of lage voetboog hebt, de zolen absorberen schokken en voorkomen letsel. Klik op onderstaande link en ontdek het assortiment van Sidas, waaronder de zolen voor hardlopen, fietsen, skiën of wandelen.

4- Sokken die passen
Zou je er van dromen om je linkerschoen aan je rechter voet te dragen? Natuurlijk niet! Sidas sokken passen zich aan de vorm van je voeten aan. Passend bij de verschillende profielen van de rechter en linker voet. Bovendien helpen deze sokken je om blaren, het schuren en elke andere vorm van wrijving op je huid te voorkomen. Sidas heeft een breed assortiment sokken ontwikkeld die voldoen aan de behoeften van al je activiteiten. Krijg jij koude voeten in de winter? Kies dan een paar verwarmde sokken om voor je voeten en de rest van je lichaam te zorgen. Ben je een hardloper? Kies sokken die je helpen het beste uit je runs te halen en die blessures tot een minimum beperken.

5- Zorg voor je schoenen
Je hebt je schoenen de hele dag gedragen.. Je hebt gezweet, het heeft geregend of gesneeuwd en je schoenen of ski schoenen zijn in slechte staat. Wacht dan niet tot morgen met het verzorgen van je schoenen. Maak je schoenen en ski schoenen regelmatig schoon met een schoenendroger voor een perfect comfort. De DryWarmer van Sidas verwarmt tot een temperatuur die hoog genoeg is om alle schoentypes en eventueel handschoenen te drogen en te verwarmen. Het UV licht heeft een antibacteriële werking waardoor nare geurtjes en bacteriën worden voorkomen en bestreden.

6- Bescherm je voeten tijdens en na het sporten
Sport is een stressvolle activiteit voor de huid. Het is belangrijk om je voeten te beschermen vóór en na de sport om letsel te voorkomen en om snel herstel mogelijk te maken. Sidas heeft een reeks nieuwe crèmes ontwikkeld om je voeten te beschermen. De samenwerking tussen de natuurlijke producten, organisch silica en essentiële oliën, zorgt voor ontspanning, verlichting en een repair effect.

Gebruik de producten van Sidas en vergeet alles over pijn en wrijvingen.